Inte enligt planen..

april1

april4

april2

Som de flesta vet så har min plan varit att bygga turbo på lambon vid det här laget. Men det har inte blivit så. Det stora problemet är att jag inte har något mek garage. Och här i Dubai kan man inte som privatperson hyra ett garage. De som bygger bilar här lämnar in till firmor som bygger. Men jag skulle hyra in mig på en plats i en verkstad där jag kunde göra ombyggnaden, svetsa och bygga. Nu har jag dock inte kunnat göra det. Har även haft lite dåligt med tid så jag har inte jagat efter andra lösningar.
Men det är lite frustrerande då jag har alla delar ligger och väntar.
Dock så är det egentligen ingen brådska då jag inte har någon direkt tidsplan på bilen och det är ett långtidsprojekt.

Men bilen är igång och jag åker med den lite då och då, rundsväng, till jobbet eller som på bilderna här åvan, runt i Dubai en fredag morgon och fotade bilen i rullning. Hela tiden jag åker så loggar jag i Motec M1 styrsystemet och sen justerar jag lite eftersom, framförallt är det vridmoment reducering vid växlingar som är det kluriga och det jag grejar mest med. Firmware jag har nu är egentligen för låda med dogringar så jag har fått göra om lite extra för att få det att funka till syncringar.

Men jag har i alla fall en ny plan på hur det blir med turbo bygget. Mer info om detta kommer framöver.. 😉

Köpte en reserv växellåda. Kan vara bra om man råkar spränga den som sitter i nu :) Men tanken är att förstärka lådan och ändra utväxling så då kan det vara bra att ha en låda vid sidan om att jobba med.

april3