Början på nytt busbils projekt. Maj 2013

901212_575242492496764_1011735686_o

Nya busbilen.. Lamborghini Gallardo Superleggera 2008.
Tanken är att göra precis lika koncept med denna som de andra busbilarna gamla 242an, supran och Volyatan.
Alltså att bygga ett eget turbosystem, starkare motor, byta motorstyrning och diverse egna delar och konstruktioner. Den kommer köras som en busbil(inte bara glida och roll race som många liknande bilar) och det kommer gå sönder drivlina och det kommer uppgraderas drivlina precis som med de andra bilarna.
Men! det kommer ta sin tid att få den så som jag tänkt. Dyrt att bygga vanlig bil och inte direkt billigare delar till denna.. Precis som supran så blir det att man bygger och utvecklar lite år för år och använder grejorna där imellan.
Så det dröjer nog ett tag innan det blir någon turbo på den. Tanken var först en halvt sliten 2004-06 och sen trimma, men nu vart det en nyare och finare(dyrare) bil från början. Så barja att följa sidan och se vad som händer, stort som smått..

The new ”Busbil” Lamborghini Gallardo Superleggera 2008.
The plan is to do the same with this car as with the other cars i built 242, supra and 245-2JZ. Build my own turbo system, build engine and new engine management and homemade parts. I will drive this car hard(not only cruise and roll racing) and i will break parts and i will build it stronger.
But it will take time, same as with the other builds it will be an ongoing project for a couple of years. Parts aint cheap for this car.. Plan was to buy an cheaper 2004-06 car and put turbos an it right away but then i fall in love in the more expensive Superleggera..
So follow this page for small and bigger updates of this car..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *