Från Dubai till Sverige!

Image22

Image23

4

Många vita bilar väntar i hamnen på att bli lastade och skickade från UAE.

Jag har flyttat hem från Dubai till Sverige. Och jag har tagit med mig bilen hem. Det har varit planen hela tiden från att jag flyttade från Sverige att jag skulle ta med en Gallardo hem. Hade jag inte flyttat till Dubai hade jag köpt en Gallardo i europa vid samma tid men det hade antagligen inte blivit en fin superleggera.

Transporten gick bra och jag tog den i en 20-fot kontainer. Men lokalt fraktbolag i Dubai och Nordtrafik i Göteborg hjälpte mig i Sverige. Hjälpsamma, duktiga och trevliga var dem Nordtrafik!

IMG_7646

IMG_7877

Detta var båten som containern med bilen i var på. Jag följde vägen i MarineTraffic appen och blev ju lite fundersam när båten gick åt fel håll och var i några hamnar i Indien. Men den kom till Göteborg och bilen var helt oskadd.

IMG_8249Körde hem bilen från Göteborg med hjälp av Åkeson Racing, Tack för hjälpen!

IMG_9027Väl hemma var det dax för besiktning vilket gick fint!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *