Småfix (2013)

965305_581074471913566_1773992121_o

Sänkt Lambon lite. Vill ha den lägre men provar så här först. Det är väldigt mycket fartgupp här i landet och jag vill inte skrapa i, dock har bilen ”lifting system” som med en knapptryckning höjer fronten(styrservopumpen pumpar olja till hydraulik i dämparna). Nu kommer jag över de flesta gupp utan att använda lifting system så det går att sänka mer

Tyvärr kan jag leverera dåligt med mek bilder nu.. Där jag nu skruvar själv är på jobbet, och får man inte ta kort, man får inte ens ta in en mobiltelefån som har kamera.
Jag trodde jag skulle ta få ta något coolt kort när jag hade den inne på Lamborghini verkstaden här i Dubai, men där fick jag inte heller ta kort.. Synd för det var många olika Lambos inne i verkstaden, bland annat ett par Mansory Aventadors..
Jag var inne på verkstaden pga en lag här i Dubai, och för att kringgå den
Alla bilar ska ha ett varningsljud om man kör över 120km/h, Vid 128 km/h så började Gallardon med ett ständigt pip. Oerhört irriterande. På min bruksbil(Pajero) har jag löst det på ett sätt som tar bort alla varningsljud. Men jag ville inte göra lika på Lambon. Och det gick om man kopplade in Lamborghini datorn ta bort detta pip

Alltså inga stora ändringar, det kommer som sagt att dröja. Det som ligger närmast är att jag ska fixa lite med 245an hemma när man kommer hem på semester så man kan åka och busa med den i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *