Dubbelturbo i snön

Första provkörning med turbo avklarad…
Planen var att få ihop turbokittet och testa det i år 2015. Göra lite test på om det fungerar som jag tänkt. Med den milda hösten och början på vintern såg det lovande ut att köra på torra vägar men det tog längre tid än planen att få ihop turbo systemet. Dagen jag fick ”klart” det var i söndags. Samma dag som snön kom..

Planen är att testa lite grann. Sen plocka ner grejorna igen innan sommaren. Delar ska ytbehandlas, målas och snyggas till. Värmeisolering och några fler fästen ska byggas till lite snyggare. Tanken var även att riva isär motor och fixa med den och med kopplingen. Men vi får se lite hur det blir med det.

Liten provtur blev det för att höra hur den låter.. Ganska halt med 305 R-däck… Jag har spjäll i avgassystemet så avgaserna kan gå genom ljuddämpare eller som här raka rör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *