CCB bromsfix (2013)

1402812_705935609427451_364002048_o

Fick nya bromsskive bultar idag!
Jag märkte för en tid sedan att några bultar och ”kuttar” som håller fast själva kolfiberkeramiska skivan i hubben var dåliga. Åkte till Lamborghini och de kunde inte få fram sådana, rekommenderade att jag isåfall skulle köpa nya skivor a 30000kr styck. Så jag bytte dessa bultar själv då flera var dåliga av någon slags korrosion. Men behövde några ”kuttar” och tänkte tillverka egna. Men då fick jag höra att Lamborghini återkallade bilar i Usa och England av just 2008-2009 årsmodell och som hade CCB bromsar.
Åkte till verkstaden i Dubai igen och nu hade de med fått kännedom om problemet. Så nu bytte dem bultar och ”kuttar”. När jag hämtade bilen idag hade dem fixat en annan smågrej och tvättat bilen med, och utan att jag behövde betala något. Det var bra service och lite skillnad mot om jag skulle köpt nya skivor för att åtgärda problemet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *